Royal Dutch Shell Plc  .com Rotating Header Image

nieuwsbank.nl: Shell Technology Webcast – Thursday 18th January 2007

Royal Dutch Shell plc

Shell Technology Webcast – Thursday 18th January 2007

16/01/2007

On Thursday 18th January, Shell is holding a webcast on the announcement of the Shell Technology Report featuring Jan van der Eijk Group Chief Technology Officer, Shell International B.V. The report gives an overview of 27 advanced technologies, some delivering benefits today and others, in advanced R&D, that will shape the future of the energy industry.

A question and answer session will follow an introductory presentation.

If this is of interest, please rsvp by Wednesday 17th January 12 noon CET to
[email protected] and include …

U hebt een pagina opgevraagd uit het Nieuwsbank persberichtenarchief en u bent geen abonnee. Daarom vragen wij u nu een kleine bijdrage voor het onderhoud van onze persberichtenverzameling. Hieronder ziet u de eerste 100 woorden van het door u opgevraagde persbericht, na betaling kunt u het hele persbericht lezen.

Bent al wel abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Koop geen kat in de zak! Lees dit goed:

*Waarschuwingen: Let op de datum van dit persbericht, het kan verouderd zijn. Let op de lengte: Het volledige bericht is wellicht niet veel langer dan de eerste honderd woorden die u hieronder ziet. Nieuwsbank levert hier alleen bronmateriaal: als u een journalistiek eindproduct verwacht, ligt teleurstelling voor de hand. U betaalt niet voor dit bericht maar voor het gebruik van de Nieuwsbank verzameling; het kan zijn dat dit persbericht elders of later gratis aangeboden wordt.

*Het gebruik van dit persbericht is aan voorwaarden gebonden. Onze klantenservice onderschrijft de ECPN gedragscode voor online zakendoen.

*Uw email-adres blijft vertrouwelijk, Nieuwsbank gebruikt het alleen voor deze transactie.

*Hebt u vragen over de betaling bel dan de Nieuwsbank helpdesk, hebt u vragen over de inhoud van het bericht, kijk dan naar de adresgegevens in het bericht zelf of volg de link naar de originele vindplaats.

Eerste 1382 tekens van het bericht:
Datum: 18-01-2007

http://www.nieuwsbank.nl/_payment/order/2114979912/en/2007/01/18/F001.htm

royaldutchshellplc.com and its sister websites royaldutchshellgroup.com, shellenergy.website, shellnazihistory.com, royaldutchshell.website, johndonovan.website, shellnews.net and shell2004.com are all owned by John Donovan. There is also a Wikipedia article.

0 Comments on “nieuwsbank.nl: Shell Technology Webcast – Thursday 18th January 2007”

Leave a Comment

%d bloggers like this: