Royal Dutch Shell Plc  .com Rotating Header Image

knack.be: Middagupdate: Agfa-Gevaert doet het weer

31/12/2007 12:00

Op de Brusselse beurs valt er vandaag weinig te beleven. De deuren sluiten al om 14 uur en in afwachting noteert de BEL 20 in het rood. Agfa-Gevaert en Omega Pharma zijn momenteel de sterkste stijgers, terwijl in de financiële sector Dexia en Fortis wat moeten inbinden.

Aegon en Merril Lynch hebben hun strategische overeenkomst op gebied van verzekerings- en beleggingsproducten voltooid, zo werd vanmorgen bekendgemaakt.

Tegelijkertijd heeft Aegon USA de acquisitie van Merril Lynch Life Insurance en ML Insurance Company of New York voor een bedrag van $1,25 miljard in contanten afgerond.

Aegon en Merrill Lynch verwachten dat de strategische overeenkomst beide voordelen op zal leveren door het verbreden van hun productaanbod en het versterken van de bestaande producten. Aegon verwacht dat de overname een
licht positief effect zal hebben op de winst per aandeel in 2008. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een koopadvies.

Volgens de Britse media zal Shell mogelijk 3600 banen, ofwel 3,3% van het personeelsbestand schrappen. De kranten baseren zich op een uitgelekt memo dat onder ogen zou zijn gekomen van de Shell-protest website www.royaldutchshellplc.com. Ook voor dit aandeel heeft Theodoor Gilissen Bankiers een koopadvies.

http://www.knack.be/nieuws/geldzaken/middagupdate–agfa-gevaert-doet-het-weer-/site73-section1087-article120144.html

royaldutchshellplc.com and its sister websites royaldutchshellgroup.com, shellenergy.website, shellnazihistory.com, royaldutchshell.website, johndonovan.website, shellnews.net and shell2004.com are all owned by John Donovan. There is also a Wikipedia article.

0 Comments on “knack.be: Middagupdate: Agfa-Gevaert doet het weer”

Leave a Comment

%d bloggers like this: